Rólunk

Gamepad - Joystick Webáruház | Mobile Gaming termékek

Az MGaming Kft. egy családi vállalkozás, amely 2021-ben alakult. Célunk, hogy megoldást biztosítsunk azon emberek számára, akik nyitottak a „mobile gaming” világa féle.

Napjainkban az e-sport a legdinamikusabb fejlődő sportággá nőtte ki magát.
Mikortól is kezdődőtt az e-sport világa? Az biztos, hogy a legelső e-sport versenyt 1972-ben szervezték meg a Standford Egyetemen, ma viszont a népszerűsége már megkérdőjelezhetetlen, ugyanis világviszonylatban 2019-ben 427 millióan követték az eseményeket, Magyarországon pedig ugyanebben az évben 425 ezren foglalkoztak versenyszerűen videójátékokkal, persze ez a szám azóta is rohamosan nőt.
Kínában és Délkelet-Ázsiában a mobil e-sport már évek óta pariban van a PC-vel, konzollal. Nálunk, vagyis a nyugati kultúrkörben még éppen csak ízlelgetjük, hogy milyen egy 15 centiméteres átmérőjű kijelzőn versenyszerűen játszani, de vannak kutatások, amik azt jósolják, hogy ez hamarosan világtrend lesz.
 

Webshopunkon ár/érték alapján a legjobb minőségű, telefonra és tabletre optimalizált gamepadeket, joystickokat, és egyéb kiegészítőket értékesítünk. Az oldalunkon kizárólag olyan termékek találhatók meg, amiket teszteltünk és bebizonyosodtunk róla, hogy valóban képesek maximalizálni a játékélményt telefonon és tableten is.

Amennyiben egy adott termékről bármilyen kérdés felmerülne rövid időn belül teljeskörű választ tudunk adni, ugyanis mi tisztában vagyunk azzal, hogy mit értékesítünk.